查看: 19885|回復: 118
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 北ser 人的自大=)

咁好笑既? 我係80組個post到話挑你機 你又唔敢接 依家就走去挑人機 你係唔敢正面面對我定點呢? 呀自稱南ser80組第一星宿
回復 支持 反對

唔介意既話 我先講番樓主上一個POST
樓主用天地3連爆再會心串天SER CRYSTAL
我用自己既閃同會心計計佢既3 ...
楓 〞 發表於 20-11-2012 23:11

....我...好慘...今日轉完石..4999屬...好頹T^T
回復 支持 反對

1.你真係認為 不論極端身法型既我 定係體身平 衡型既我 都好大好大機會輸俾你?
2.我轉體點之後仲有幾多命 ...
fongkapan 發表於 21-11-2012 22:17

學你咁講 升唔升修練只係 有經唔想升定係無經又想升嫁姐 你講到你修練咁高 講你修練評分黎聽下
回復 支持 反對

錯!我只係不滿你地北ser 一隻咁樣嘅丐幫就你地北ser 人係度棒佢
我地南ser 呢隻星宿數據都係同你地嘅第一 ...
fongkapan 發表於 21-11-2012 22:43

到依家你都未明點解人地會踩你 點解咁多玩家會圍插你 唔該你 自量下先 第一星宿 憑你呢種數值你就周圍唱你第一星宿 相比其他80組第一之下 你已經可以慳返 其次 明眼人一睇都知道丐幫嬴硬你 你何必同人講55波? 你技術幾好都好 你平推唔中人地有咩用? 我比埋你天地同壽3連爆 中埋會心扣5萬 一輪技車埋去扣多6萬 扣左11萬 其他技唔中 CD未回得切 比人地連控返你轉頭 你果少少血唔知頂得幾耐呢? 少血你就恰到人姐你輪技 人地血多閃高 你CD又耐 我就想知你"必中"既優勢去左邊 同時你整4屬星宿 我反而又好想睇下你D 4屬裝同我D4屬裝有咩分別 可以令到你副屬千1咁自豪 再者 你所講既 平推數字 如果你都有7千既 我咪去到2萬? 我就打死都唔信你會有7千~"~

如果你要同我玩必中技 比你16萬血 10秒內都比我搞掂 第一星宿~"~
回復 支持 反對

最後又係一味講修煉修煉 都好既 最初你話除左後悔冇人高修過你
之後就到質疑北SER係咪有人高過你 你而 ...
楓 〞 發表於 21-11-2012 22:50

正所謂無圖無真相 你唔覺得佢所講既輸出數字 天地同壽3連爆加埋會心 平推打人爆會心 完全無圖支持咩? 如果係咁 我都吹到我8千屬 輸出10萬添~咁你信唔信先~_~
回復 支持 反對

得得得得。你都係想死唔認輸,又想吹到技術幾神巧,又想吹到隻人點秒人嘛
正常4石逍冇14萬血你挑完話秒殺 ...
fongkapan 發表於 21-11-2012 23:13

只係想表達 你血低 攻低 無圖無真相 有屬性圖有血少既真相啦 但係無你攻低既真相啵 快D影相啦
回復 支持 反對

唔記得邊個同我講過話唔好唔理你,唔好淨係掛住同同石人比或者同差過你嘅人比
e 家回贈比你,番去同你d 食 ...
fongkapan 發表於 21-11-2012 23:17

我就唔信你無食到果兩粒啦 咁叫唔叫真單AC呀? 我依家係要同你比呀又會點呀
回復 支持 反對