打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] gm快d送多d秘文啦^^

我想問 點解呢隻game可以玩到咁多錢?
係咪真係要咁多錢 先變勁?
勁左之後亂殺人就好型好威?
都唔知點解咁多傻仔送錢比橙~~                        
     講真...好多有錢既人就可以係入面橫行霸道...冇錢玩果d比我都玩得唔開心啦@@!入咁多錢入game到為左咩?

你地講到3國戰唔殺人玩咩?2+一定要殺人嫁?戰場冇得殺?國戰冇得殺?

2+gm送野又係到嘈.唔送野又係到嘈~

如果GM送秘文又點?對放得多錢入game既人唔公平?
你地咁有錢咪繼續比錢橙囉^_^
                                     放得錢多d人我只好笑你地傻仔
gm快d送多d野啦^^如果唔係就好少人玩嫁啦
回復

推推^^~~~~~~~~~~~~

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
誠、–– -3 禁止推文

查看全部評分

回復 支持 反對

8# 疾影乂夜月
  玩技術0.0
回復 支持 反對

6# 光斬月
玩工果d更係有錢放係隻GAME啦~
返學果d點?日日要問阿爸阿媽拎$去買點????
回復 支持 反對

gm如果想多d人玩就搞多d活動搞得好睇d~
同多d玩家溝通多d..
就算有d玩家唔領情都唔洗理啦最緊要開心咪得囉!!
回復 支持 反對

13# 光斬月
我冇話窮果d一定要送野
只不過gm搞送秘文係好囉.(對玩家來講我覺得wo)
之於你真人窮唔窮關政府咩事   又關隻game咩事?2+講緊送野呀~
你窮就去乞啦     想食鮑魚就自己去買啦   洗厠所果d~^^
回復 支持 反對