查看: 3142|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [教學]*彩bh╭ =]"

你個教學終於出世了-~-"
等得好苦呢-0-
功課後補=3="
{{做唔到No.1=~=}}

回復 支持 反對

原帖由 〝*啊☆羽﹏ 於 18-12-2007 17:20 發表
>3<thz
但係唔知開咩程式=3=幫幫手...

我仲有一個問題,相框點做嫁T^T

用photoshop7.0整的=[]=!!

至於d框呢-0-"其實佢都有開過教整框既教學''
你禁去精華睇下就會見到d教整框既教學了-3-"
{{學完要記得交功課喎-0-}}
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 18-12-2007 22:07 發表

-3-但我係第一個話你知我開左教學呢x]

但我做唔到第一個回post=~="
好采我係第一個交功課姐-v-"yo-3-**
唔該雪雪顧問幫我回答佢既問題*3*

=[]=''...我唔做顧問..我要做經理人-0-v"
{{某::你當希希是大明星-__-v!?}}
{{我::係都唔錯-0-v}}
回復 支持 反對

原帖由 小夜* 於 21-12-2007 01:24 發表
ps 7.0.1-0-
系米舊版黎架啦-口-?

唔係牙-0-"...我地都係用呢個版本咋-3-"
應該係你有d步驟唔岩....掛-0-?!
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 21-12-2007 21:06 發表
我諗佢戈應該唔係步驟錯...
係選項錯左`"  
好似雪雪上次咁-v-"....呵~

係-0-??我邊次先a__a?
我成日都錯步驟的-____-''
回復 支持 反對

原帖由 Kee~! 於 22-12-2007 20:47 發表
教學很好用-  -
貼埋 個程式出黎下載仲好- -

有程式牙-.-"...個程式係置頂果度會搵到-.-
你沒搵過就話人地沒貼-___-"....

原帖由 型昭昭 於 22-12-2007 15:30 發表
可唔可以比呢個程式比我牙=3=

個程式係置頂果度會搵到=0="
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 23-12-2007 15:31 發表
感謝芷芷同雪雪幫我解答問題=+=!!>3<"{親一個..~*!}
..em...個程式..我回post都回過...
係頂post有的...-___-"....
至於印bh....
我唔可以知你想用咩bh黎做彩色bh的...對嗎=]?"...
你地用咩bh我都唔知架ma-__-...
咁我又點整張圖出黎呢...
唔識用bh可以睇番http://www.nakuz.com/bbs/viewthread. ... p%3Bfilter%3Ddigest
有問題歡迎發問=)*
感謝大家對於這教學的好評=]"...

=3="唔駛多謝...你要錫我要錫好多次架啵a_a"
呵呵=v="
因為你整得好..所以當然會有好評-3-"
回復 支持 反對