樂古Nakuz

標題: SD高達送機活動得獎名單(已派發) [打印本頁]

作者: fung307    時間: 15-12-2014 14:21
標題: SD高達送機活動得獎名單(已派發)

SD高達送機活動得獎名單

派發時間將另行通知

即係聽日唔派?   

《SD高達》遊戲角色名稱 :likaho
《SD高達》遊戲角色名稱 :x噩夢x
《SD高達》遊戲角色名稱 :7exia
《SD高達》遊戲角色名稱 : 楓無
《SD高達》遊戲角色名稱:treasureXshare
《SD高達》遊戲角色名稱:喳咋糖水
《SD高達》遊戲角色名稱:takeiteasyXman
《SD高達》遊戲角色名稱:SpaM
《SD高達》遊戲角色名稱:乂漆黑極限變革者
《SD高達》 遊戲角色名稱:割JJ

《SD高達》遊戲角色名稱:我是婆婆
《SD高達》遊戲角色名稱 :X109A
《SD高達》遊戲角色名稱 : kanok96
《SD高達》遊戲角色名稱 : Scythe
《SD高達》遊戲角色名稱:kobeben8
《SD高達》遊戲角色名稱:永生乂不滅
《SD高達》遊戲角色名稱 :BlueSever
《SD高達》遊戲角色名稱 : JeReMy719
《SD高達online》遊戲角色名稱:fan1111
《SD高達》遊戲角色名稱:XXmaxXX

《SD高達》遊戲角色名稱 : 炎炎2
《SD高達》遊戲角色名稱 :永恆滅
《SD高達》遊戲角色名稱 : Anson21
《SD高達》遊戲角色名稱 : 黃金SD神
《SD高達》遊戲角色名稱 : 動漫迷城XP
《SD高達》遊戲角色名稱 : 閃靈刺客
《SD高達》遊戲角色名稱 : gvbnm
《SD高達》遊戲角色名稱 : 2003009
《SD高達》遊戲角色名稱 :yy90
《SD高達》遊戲角色名稱 :審評

《SD高達》遊戲角色名稱:XXmaxXX
《SD高達》遊戲角色名稱 力力力力力力力力
《SD高達》遊戲角色名稱:kobeben8
《SD高達》遊戲角色名稱 : s061019
《SD高達》遊戲角色名稱 :電腦大爆炸第二次
《SD高達》遊戲角色名稱 : Gvoui
《SD高達》遊戲角色名稱 : wck2812
《SD高達》遊戲角色名稱 :乂皇魂乂
《SD高達》遊戲角色名稱 :何馬仔
《SD高達》遊戲角色名稱:黑暗六道骸

SD高達官網 : http://sd.hk.9you.com/

GO小客服
Gameone Group Limited

------------------------------12月30日分隔線-------------------------------
Gameone Group Limited
SD送禮活動機體已經派發了~
玩家可以於維護完成後查收~

作者: peterfucker2013    時間: 15-12-2014 23:17
有個咁既活動我都唔知
作者: 工口仔    時間: 16-12-2014 13:36
有個咁既活動我都唔知
peter**er2013 發表於 15-12-2014 23:17

正常GO係智智地障...成日覺得所有玩家都會睇樂古同FB死都唔係官網更新活動詳情...
作者: 隠青    時間: 24-12-2014 16:11
各位得獎者攞到獎未?我仲係得個桔,佢係放係保管箱/禮物箱,還是俾序號嫁?
作者: bzbzbzbz    時間: 28-12-2014 22:14
我得不到的你們也休想得到
作者: 24777038    時間: 28-12-2014 23:45
居然中咗,正
作者: fung307    時間: 30-12-2014 13:58
已派發
作者: 鰐島亞紀人    時間: 31-12-2014 00:04
收唔到喔!_!?
作者: 隠青    時間: 31-12-2014 01:38
收唔到喔!_!?
鰐島亞紀人 發表於 31-12-2014 00:04

收到啦,多謝哂,

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2