樂古Nakuz

標題: 選出玩家心目中某兵種用得最強的人 [打印本頁]

作者: lok1357    時間: 28-12-2009 10:36
標題: 選出玩家心目中某兵種用得最強的人
只計技術可言,講自己心目中,邊種兵種用得最強的人
刀:
槍:
戟:
劍:
弓:
扇:
舞:
斧:
杖:
環:
爪:

棍:
鉤:
唔係投票 講出來就0K
作者: Quentin~    時間: 28-12-2009 11:28
弓: N把百變副弓的任何一把
作者: 緋雪千夜。》    時間: 28-12-2009 11:43
弓: N把百變副弓的任何一把
Quentin~ 發表於 28-12-2009 11:28

同意同意
但係樓主話只計技術 ~~~
乜百變弓唔係淨係用3-4招既 技 咩???
轅門射,落纓射,加攻速2招 ,,,
洗技術架咩._.??沖符玉技術.口. "
作者: 諸葛謹    時間: 28-12-2009 12:14
劍  斧  舞  扇  都比較難-=-
作者: Quentin~    時間: 28-12-2009 14:25
刀槍棍都越來越少,變晒戟盾
作者: 漢堡    時間: 13-1-2010 19:21
劍  斧  舞  扇  都比較難-=-
諸葛謹 發表於 28-12-2009 12:14

以前都耐唔耐見到把斧行下,宜家都唔見左lu....
作者: Carrera    時間: 13-1-2010 19:57
杖、爪
不容質疑,非陸奧之子莫屬

我80lv前都玩刀,講技術,仲未搵到邊個可以完全發揮刀既極意
不過前共濟的明智秀滿玩刀技術係我見過最好

都係明智秀滿

都唔洗咩技術,戟既承接、連舞都係pk佔完全優勢,主要5個傷害輸出技能都瞬發
所以戟pk中可以靈活運用跑位技術,戟既技術進步空間唔大,冇咩邊個特別勁

士ben堂 (cut技超準、招式應變能力高,用刀同佢打就知味道)

生神仙 (環好少pk用,好難講技術,但覺得佢人品好)

小絆卦....好有特色既血牛

滅仇 (pk王)

室賀豹馬吧

其他武器應該比較難講,有d唔岩打交,有d冇乜人用
作者: puikuen    時間: 13-1-2010 21:07
杖、爪

我80lv前都玩刀,講技術,仲未搵到邊個可以完全發揮刀既極意

都係明智秀滿

都唔洗咩技術,戟既承接、連舞都係pk佔完全優勢, ...
Carrera 發表於 13-1-2010 19:57

個人認為

第一手龍崎應該是最強
作者: 韓少    時間: 13-1-2010 22:24
一定要係而家既玩家 ??
第1手既得ma...
刀: 我見過應該係第1手既 霸刀
槍: 應該係第1手既沙加
作者: Carrera    時間: 13-1-2010 22:37
個人認為

第一手龍崎應該是最強
puikuen 發表於 13-1-2010 21:07

我唸唔好計百變刀
就咁普攻你挨唔到十秒
作者: kubo    時間: 14-1-2010 15:00
個人認為

第一手龍崎應該是最強
puikuen 發表於 13-1-2010 13:07

第幾手龍崎先- -

第一手未做百變, 我秘文屎過佢, 大家都係刀, 我贏佢wo - -, 都叫第一= =
作者: kubo    時間: 14-1-2010 15:02
一定要係而家既玩家 ??
第1手既得ma...
刀: 我見過應該係第1手既 霸刀
槍: 應該係第1手既沙加
韓少 發表於 13-1-2010 14:24

刀都可以同意你

但槍就唔同意
沙加個時d裝贏晒所有人九條街wo= =
作者: kitlovekwai    時間: 14-1-2010 18:10

刀︰魔塚呀傑k/高手細WA
槍︰第一手沙加..呀木
戟︰魔塚呀傑k
劍︰古魯謝
斧︰紅炎
盾︰室賀豹馬
棍︰棒棒堂小絆/繁盛商x
弓︰4狂以上既百變~"~
杖︰第一手趙女
爪︰第3手星晴月光/呢一手孔子
鉤︰嘉娃兒
扇︰6狂落日扇~龍鼎天
舞︰綺萌
環︰小流氓

以上純個人意見..
作者: ericcheungxx    時間: 14-1-2010 20:12

我打孔子嬴多輸小,之後你唔話我上榜?
我打之前連星晴都嬴到既H仔,都係一半一半BO,你咁都得架
空心豬 !!
作者: rocky2628    時間: 14-1-2010 22:52
杖點睇都係外星人啦[[onion_43]]
不過依加未必有人識佢- -
作者: 韓少    時間: 14-1-2010 23:05
刀都可以同意你

但槍就唔同意
沙加個時d裝贏晒所有人九條街wo= =
kubo 發表於 14-1-2010 15:02

咁唔係人地裝勁就 = 冇技術架ma...
沙加 技術都有返咁上下架...
同埋佢係攻高, 當個個都雙天罡果時 仲係用緊雙6合..
係好後期佢先轉天罡...
話晒都第1屆既天下第一槍...
加上傳奇人物一個...

舞︰綺萌

心心豬我 agree你...
仲好記得當年 pop 1 .. 6, 7個追住王生
就係因為有個綺萌跟住佢...比佢殺晒 /.\

rocky2628 發表於 14-1-2010 22:52

我識我識 !!
你仲有冇玩朱b個 acc 呀 ??
作者: will2005    時間: 14-1-2010 23:07
以前高手團 細wa win到第一手龍崎
作者: rocky2628    時間: 14-1-2010 23:10
死人韓少...幾時返黎玩呀\./
最多個槍第1留返個位比你啦
作者: 韓少    時間: 15-1-2010 00:01
死人韓少...幾時返黎玩呀\./
最多個槍第1留返個位比你啦
rocky2628 發表於 14-1-2010 23:10

唔會玩 lu...得閒上去吹下水都會既...
咪玩啦..我出名冇技術 XD
作者: 傻爪小優~    時間: 15-1-2010 01:11
與其大家係到互估..不如由玩家開個PK大賽啦[[onion_18]]
作者: kitlovekwai    時間: 15-1-2010 16:15
rocky2628 發表於 14-1-2010 22:52

外星人..我識佢..
不過趙女技術的確勁過外星人...
呢樣野..我都係玩杖之後先明..
你試過同趙女打就明..
作者: ericcheungxx    時間: 15-1-2010 20:19

刀︰明智秀滿
槍︰呆米
戟︰好難講
劍︰hercules
斧︰紅炎
盾︰室賀豹馬
棍︰棒棒堂小絆
弓︰花小桔
杖︰第一手趙女
爪︰花小橙/hercules
鉤︰丫環/hercules
扇︰好難講
舞︰小鷺
環︰小流氓
作者: stinky133    時間: 15-1-2010 20:38
槍:乂呆米
斧:紅炎
杖:丫嬛
鉤:丫嬛
作者: 人一個~    時間: 15-1-2010 22:49

爪︰花小橙/hercules

ericcheungxx 發表於 15-1-2010 20:19 [/quote]
大哥0.0你投緊自己?唔錯 咩星晴咩her 你唔夠her打?你三下秒到佢 咁樣叫勁過人?你D裝勁過人地幾多倍
55波 你認為咁樣好勁= =?你唔好話果陣我用仇 同佢打55波 ~自己無睇我同佢打就唔好講到自己好勁咁 唔該 又話咩win我多過輸?你數錯? 你自己開分身讚自己我真係笑到肚痛
作者: ericcheungxx    時間: 15-1-2010 23:15

24# 人一個~ 我係指我果時用紫裝,3個月前...仲有,你知唔知我同H仔由開服開始玩PK,開頭假百變我嬴佢,之後佢嬴返我,最後就已經係55波,但唔係用橙隻人仔囉,你咩都唔知係度講??哈,滅仇??我無睇你同佢打??無錯你同佢打第1埸係你嬴,之後差唔多埸埸都係佢嬴??哦,你唔知我係邊個??我係鳳泣呀...死傻仔!!!

果時既我勁過宜加既我,但係宜加既我都嬴到你 bo
作者: 人一個~    時間: 15-1-2010 23:37
你唔信問返her本人 睇下邊個玩得好囉 ~果時你用鳳泣同我打 我用套環保裝 你又夠我打?__?
作者: 人一個~    時間: 15-1-2010 23:37
24# 人一個~ 我係指我果時用紫裝,3個月前...仲有,你知唔知我同H仔由開服開始玩PK,開頭假百變我嬴佢,之後佢嬴返我,最後就已經係55波,但唔係用橙隻人仔囉,你咩都唔知係度講??哈,滅仇??我無睇你同佢打??無錯你同佢打第1 ...
ericcheungxx 發表於 15-1-2010 23:15
你係花小橙 點自己個名 話用得好 笑大人把口咩你
作者: 人一個~    時間: 15-1-2010 23:41
24# 人一個~ 我係指我果時用紫裝,3個月前...仲有,你知唔知我同H仔由開服開始玩PK,開頭假百變我嬴佢,之後佢嬴返我,最後就已經係55波,但唔係用橙隻人仔囉,你咩都唔知係度講??哈,滅仇??我無睇你同佢打??無錯你同佢打第1 ...
ericcheungxx 發表於 15-1-2010 23:15
見有我名唔抵得我 要踩我阿a,a?投人地 你去投自己 唔錯丫你都 用鳳泣你又夠我打? 又話咩依家ge我都夠你打 你up咩春 ~,~唔記得果陣 係南蠻同你打?7品打你6品 你唔係又輸?咩果陣 勁過依家 係到廢up
作者: 人一個~    時間: 15-1-2010 23:44
唔好再扮唔係花小橙啦你 佢佢聲 果陣睇住我同你pk 得第二個 唔通你係佢? 你唔好講到你好勁啦唔該 人地空心哥講我個名 你唔抵得ge咪 搵人提下你名囉 洗唔洗自己提自己名咁節惰 仲話我傻仔 ~笑~ 講真 搵日除裝打啦~,~唔想同你哂口水 太浪費
作者: ericcheungxx    時間: 16-1-2010 01:10
唔好再扮唔係花小橙啦你 佢佢聲 果陣睇住我同你pk 得第二個 唔通你係佢? 你唔好講到你好勁啦唔該 人地空心哥講我個名 你唔抵得ge咪 搵人提下你名囉 洗唔洗自己提自己名咁節惰 仲話我傻仔 ~笑~ 講真 搵日除裝打啦~,~ ...
人一個~ 發表於 15-1-2010 23:44

鳳泣=花小橙bo,仲有WO,雙六合環保裝,果時係咁??果時我都係環保裝,H仔都係......我同H仔果時係差唔多,差過10埸嬴6埸,呢個係事實,你夠我打??你真係打得嬴我,我唔在乎,問題係果時係已經打唔嬴我
我自問爪打爪至少係赤壁前3~
仲講南中果時??果時大家都環保到無得再環保,加上我果時最拿手既假百變岩岩無左-3-點嬴,技術上都唔習慣啦
果時我用鳳泣,D裝同你差唔多,只係符玉你全藍我全紫姐...咁既差距可以有幾大??
作者: lkc999    時間: 16-1-2010 03:01
無得唔承認既係  全赤壁最勁既爪一定係滅仇  即係呢一手孔子
作者: 人一個~    時間: 16-1-2010 10:04
鳳泣=花小橙bo,仲有WO,雙六合環保裝,果時係咁??果時我都係環保裝,H仔都係......我同H仔果時係差唔多,差過10埸嬴6埸,呢個係事實,你夠我打??你真係打得嬴我,我唔在乎,問題係果時係已經打唔嬴我
我自問爪打爪至少係赤 ...
ericcheungxx 發表於 16-1-2010 01:10
講真 果時你鳳泣4品 我隻仇得5品  her d裝同你 參唔多?你唔好講笑 佢得把紫爪 六合都無隻 唔好講her啦你 你有資格同佢比?_?洗唔洗我搵返佢上黎
作者: ~呀杰    時間: 16-1-2010 10:24
杖、爪

都係明智秀滿

都唔洗咩技術,戟既承接、連舞都係pk佔完全優勢, ...
Carrera 發表於 13-1-2010 19:57
神仙玩主戟副環 仲有佢唔多同人pk 不過就好好人^^
作者: ericcheungxx    時間: 16-1-2010 12:41
講真 果時你鳳泣4品 我隻仇得5品  her d裝同你 參唔多?你唔好講笑 佢得把紫爪 六合都無隻 唔好講her啦你 你有資格同佢比?_?洗唔洗我搵返佢上黎
人一個~ 發表於 16-1-2010 10:04
果然唔了解我地,我地果時係用普天裝打架,好似你同佢打咁咩??用紫裝雙六合同佢打,仲咁大聲話我,唔知醜
我搵佢佢都唔肯上返黎@_@你搵到佢上黎咩?
作者: 人一個~    時間: 16-1-2010 12:50
[[onion_57]] 好多人都話你廢 你唔好講到自己咁勁,仲有 果陣her 一隻六合都無 我同佢打 大家都係扣得參唔多 你唔好話咩你連win過星晴 ge her都夠打 ok? 仲有 開分身提自己名 你真係好勁
果然唔了解我地,我地果時係用普天裝打架,好似你同佢打咁咩??用紫裝雙六合同佢打,仲咁大聲話我,唔知醜
我搵佢佢都唔肯上返黎@_@你搵到佢上黎咩?
ericcheungxx 發表於 16-1-2010 12:41

作者: kitlovekwai    時間: 16-1-2010 13:40
不如咁講..我打果D名..都係我自己親身經歷過先講..
即使係星晴月光..我單挑都試下打淨佢幾%血..但佢係大型戰既表現真係太強了.
我相信所有同佢打過大交既都會明白..
至於呢手孔子..我對佢只可以講句...
無從入手...不論走位..用爪既暈技..各樣都係超高明..
作者: sin12321    時間: 16-1-2010 13:45
我心目中最勁ga爪都係花無缺 裝唔勁 國戰好識搶點 又殺得多人 聽講趙ser第1手花小橙都好勁

另外外星人玩杖勁唔勁我就唔清楚 但外星人都未80lv就冇玩 趙女80左 有埋資質!! 2個時代來點比啊
作者: ~天道總司~    時間: 16-1-2010 14:04
無得唔承認既係  全赤壁最勁既爪一定係滅仇  即係呢一手孔子
lkc999 發表於 16-1-2010 03:01

有裝咩都勁啦  冇得唔承認  講到100%係咁-.-
作者: ericcheungxx    時間: 16-1-2010 14:11
我打爪勁過打其他職-3-
作者: ericcheungxx    時間: 16-1-2010 14:12
[[onion_57]] 好多人都話你廢 你唔好講到自己咁勁,仲有 果陣her 一隻六合都無 我同佢打 大家都係扣得參唔多 你唔好話咩你連win過星晴 ge her都夠打 ok? 仲有 開分身提自己名 你真係好勁 ...
人一個~ 發表於 16-1-2010 12:50

呵呵,分身,你真係好笑,我呢個係分身??
作者: kubo    時間: 16-1-2010 14:43
lkc999 發表於 15-1-2010 19:01

你有無睇過herxxx用爪打, 佢先係最勁, 無裝都打贏好多勁人, 我未見過孔子唔知, 滅仇就一定不入流
作者: lkc999    時間: 16-1-2010 18:33
有裝咩都勁啦  冇得唔承認  講到100%係咁-.-
~天道總司~ 發表於 16-1-2010 14:04

SORRY...我係講緊用爪既技術~
作者: lkc999    時間: 16-1-2010 18:36
你有無睇過herxxx用爪打, 佢先係最勁, 無裝都打贏好多勁人, 我未見過孔子唔知, 滅仇就一定不入流
kubo 發表於 16-1-2010 14:43

我同佢地2個都交手無數次啦= =冇錯...her仔用爪都係好出神入化..但係未夠呢一手孔子
作者: 誠、––    時間: 16-1-2010 18:41
本人發現在此帖有人量連帖問題,
希望各會員能善用論壇編輯功能
作者: ericcheungxx    時間: 16-1-2010 20:04
無論過去,現在,未來,我只承認H仔係最強爪,佢唔玩先到我
作者: ~天道總司~    時間: 16-1-2010 22:13
kubo 發表於 16-1-2010 14:43

可惜佢已經冇玩[[bao_22]]
作者: sin12321    時間: 16-1-2010 22:14
玉0龍生 孔子用爪用得咁犀利 打架1定大有作為啦:lol
作者: 韓少    時間: 17-1-2010 00:27
玉0龍生 孔子用爪用得咁犀利 打架1定大有作為啦:lol
sin12321 發表於 16-1-2010 22:14

你咁講就唔岩啦...
佢地講緊既係用爪既技術...
講到打大交 都係要睇返裝...
裝好唔=技術好...

你講打大交 最勁既爪都應該係 星晴月光
作者: lkc999    時間: 17-1-2010 00:31
你咁講就唔岩啦...
佢地講緊既係用爪既技術...
講到打大交 都係要睇返裝...
裝好唔=技術好...

你講打大交 最勁既爪都應該係 星晴月光
韓少 發表於 17-1-2010 00:27

認同..
作者: fung0802    時間: 17-1-2010 01:13
韓少 咩你咁誇獎我阿 哈哈 ~ 其實你地講果d勁人都係成日係長安周圍搵人pk既所以會出名,仲有其他爪都好好技術嫁,例如 瘋子 上官神爪 都好勁,玩爪你識連技pk就唔係問題,不過你pk幾勁都好,打大交都未必有用,好多時d技能都未cd好,比百變弓係遠處瞄住你,你一定要走,所以我以前都係一定打百變弓先既,唔信可以問下藍戰士XD

仲有爪要練技術的話最好就搵雙天罡文官盾,如果你可以場場都WIN到佢,你已經好勁了,因為我覺得盾係爪最難打既職業(唔用副武)
作者: 韓少    時間: 17-1-2010 02:52
韓少 咩你咁誇獎我阿 哈哈 ~ 其實你地講果d勁人都係成日係長安周圍搵人pk既所以會出名,仲有其他爪都好好技術嫁,例如 瘋子 上官神爪 都好勁,玩爪你識連技pk就唔係問題,不過你pk幾勁都好,打大交都未必有用,好多時d技能 ...
fung0802 發表於 17-1-2010 01:13

打大交 裝勁既爪..比佢TAB左想走都幾難..
仲灰過打百變弓...
同埋星晴D裝......
比佢 TAB中..你搵到佢果時已經冇左大半血 (保守估計)
作者: 靜待其空@@    時間: 17-1-2010 04:42
個人覺得呢一手孔子~不破時個個星晴~仲有~趙子龍~都好勁好正呀用爪
作者: uncle13    時間: 17-1-2010 06:58
23# stinky133
作者: uncle13    時間: 17-1-2010 07:04
槍:乂呆米
斧:紅炎
杖:丫嬛
鉤:丫嬛
stinky133 發表於 15-1-2010 20:38

用鉤最強係紅天丸,
杖應該算係陸奧之子,
槍係龍乂沙加,
斧係明智秀滿
作者: stinky133    時間: 17-1-2010 11:26
用鉤最強係紅天丸,
杖應該算係陸奧之子,
槍係龍乂沙加,
斧係明智秀滿
uncle13 發表於 17-1-2010 07:04

我就係明智秀滿~斧一定係紅炎吧~斧都係佢教我玩的
作者: sin12321    時間: 17-1-2010 14:59
韓少 咩你咁誇獎我阿 哈哈 ~ 其實你地講果d勁人都係成日係長安周圍搵人pk既所以會出名,仲有其他爪都好好技術嫁,例如 瘋子 上官神爪 都好勁,玩爪你識連技pk就唔係問題,不過你pk幾勁都好,打大交都未必有用,好多時d技能 ...
fung0802 發表於 17-1-2010 01:13

日日係城pk 1定係pk之王啦:lol
作者: obcabc    時間: 17-1-2010 19:26
斧一定係斧斧業 [[bao_06]]  唔用裝紅炎都比佢打死[[bao_36]]
作者: 傻敏敏    時間: 17-1-2010 19:35
我覺得,
棍一定係小棒, 鉤一定係紅天丸!!!!
仲有, 花無缺....唔到你地唔認同,
我覺得花無缺用爪係到而家都冇任何一個人夠佢勁, 佢既裝係星晴既一半, 但佢真係玩得好叻
仲有, 戟我心目中有2個人選, 1個係第2手roy, 1個係子龍(即係星晴)
細wa雖然同我有牙齒印, 但無可否認佢玩刀真係幾ok!
作者: sin12321    時間: 17-1-2010 19:58
我覺得,
棍一定係小棒, 鉤一定係紅天丸!!!!
仲有, 花無缺....唔到你地唔認同,
我覺得花無缺用爪係到而家都冇任何一個人夠佢勁, 佢既裝係星晴既一半, 但佢真係玩得好叻
仲有, 戟我心目中有2個人選, 1個係第2手roy,  ...
傻敏敏 發表於 17-1-2010 19:35

同意 臭花 用埋d9鳳腳奇門褲殺好多雙乾佬
作者: stinky133    時間: 17-1-2010 20:06
斧一定係斧斧業 []  唔用裝紅炎都比佢打死[]
obcabc 發表於 17-1-2010 19:26

好似好耐之前係濮1見過~5品裝架嘛~幾下比人打死~好難見到佢勁
作者: 25679129    時間: 17-1-2010 23:39
計e加有玩既人
刀:玩刀既人唔多  我見過≧命運≦玩刀 好多玩戟既人連舞都輸比佢
槍:女佈同善戰都好勁
劍:少人玩得制 唔清楚
棍:捧捧堂乂小絆 好一隻大血牛- -
盾:計血就靜待其空屈d 但技術方面就室賀豹馬較強
鉤:丫環應該技術勁 但秘文不太強  對比紅天丸和嘉娃兒的秘文相差太大 但技術冇丫環較好
爪:滅仇應該係最強的了(e加的孔子) 同佢一打一好難嬴到
杖:不太清楚 因為多數都是副杖
環:鬥閃避的話 應該是生神仙/迷之少年 技術方面很難說呢><''
戟:基本上講秘文 技術好難講
舞:計補血量的話 是綺萌了
斧:也很難說呢- -以前既話應該是紅炎吧 因為比較少人玩斧 明智秀滿
扇:計補血量的話 都是綺萌了
弓:基本這也是說秘文的了 技術難分~

以上只是個人意見 不喜勿插~
作者: 傻敏敏    時間: 18-1-2010 00:03
好似好耐之前係濮1見過~5品裝架嘛~幾下比人打死~好難見到佢勁
stinky133 發表於 17-1-2010 20:06

而家係計技術WOR, 唔係計裝
作者: 傻爪小優~    時間: 18-1-2010 01:09
計e加有玩既人
刀:玩刀既人唔多  我見過≧命運≦玩刀 好多玩戟既人連舞都輸比佢
槍:女佈同善戰都好勁
劍:少人玩得制 唔清楚
棍:捧捧堂乂小絆 好一隻大血牛- -
盾:計血就靜待其空屈d 但技術方面就室賀豹馬較強
鉤:丫 ...
25679129 發表於 17-1-2010 23:39
弓用百變都係..冇得計[[onion_77]]
作者: 傻敏敏    時間: 18-1-2010 01:35
弓你計技術我會覺得若葉都有份, 佢唔係百變但都係殺手一名
作者: stinky133    時間: 18-1-2010 10:40
而家係計技術WOR, 唔係計裝
傻敏敏 發表於 18-1-2010 00:03

咁又係既~不過我心目中斧最勁都係紅炎~
作者: zeroklueze    時間: 19-2-2010 18:15
心哥 咁睇得起我=.="   劍︰古魯謝
作者: fungslove    時間: 21-2-2010 21:17
劍: 古魯謝/神風無極(支持下
[唔中意勿插= =]

有冇人有古魯謝既聯絡方法/ _ \
作者: PIGlamlam    時間: 23-2-2010 15:09
已經冇人記得我了
作者: Quentin~    時間: 23-2-2010 17:03
已經冇人記得我了
PIGlamlam 發表於 23-2-2010 15:09

而家咁多百變弓...
作者: 手乂臂    時間: 23-2-2010 17:23
我覺得刀,大家都好似miss咗一個人:大刀武神~~佢d刀技術勁,幾件戟都輸比佢
戟:乂月乂,佢技術唔差,專等人開突破,就開連舞p死人- -
槍:女佈,秘文唔差,技術又好
爪:冇得否認,花小橙,呢一手孔子
斧:紅炎啦~
棍:超級大血牛--小絆~~~~
劍:- -我估係古生啦= ="
弓:若葉,小豬姐~出城比人射瓜咗,通常大家都可以留意下係咪有野射你XDD
作者: 非妃    時間: 24-2-2010 00:54
舞 咪要技術
1. 要耐死 ( 唔暈 又可以不停補 )
2. 要體多 ( 玩到對手無體 就有機會反攻 )

都無咩人做到。=.=|||
作者: Quentin~    時間: 24-2-2010 01:09
舞 咪要技術
1. 要耐死 ( 唔暈 又可以不停補 )
2. 要體多 ( 玩到對手無體 就有機會反攻 )

都無咩人做到。= ...
非妃 發表於 24-2-2010 00:54

鉞一個鉤鐮吸妳60體力
作者: zeroklueze    時間: 27-2-2010 13:22
回復 67# fungslove

你是誰?我就是古魯謝=.="

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2