霍仔 發表於 14-8-2009 21:57:23

呀生 再一次同你講 突發性維護 係維護一d 預計唔到會發生ga問題 唔係時間
我鬼唔g官網自己會g幾時要多一次維護 唔通個ser會自己維?
問題係 如果進行突發性維護ga原因係捉外掛ga 咁要捉外掛e個行動就係有急切性同"mo預計到"
如果mo預計到要捉外掛捉得咁密係mo預計到 仲要預計一星期捉一次就夠ga 我覺得官方有問題lo
我一直o係到講ga係維ga原因唔係突發性 唔好o係到偷換論題去jo維護時間(笑)

加上我有話叫佢開張明義話一日維一次 我也有話月費計已經係一個好好令人唔用外掛ga方式
加上唔好講做藥d錢賺得咁快 你放上去賣就1日內可以賣晒?
就算比佢可以掛材料 咁有d野係要打怪先有ga材料
你估個ser 又有mo咁多人比你每日4~6個角色 收咁大量果d 最下級or 下級精靈x 比你做呀la?
唔好下下o係到空理論 咩1日 40w 做藥就得 40w
要賣幾多個藥? 平均要幾耐先賣得晒? 材料要幾多個? 可以每日都收齊? 夠4~6個角色"每日"用?

咩我個post建立係冇證據既野之上 我打出來佢維o係日子係佢官網出ga
佢官網同game 一齊入唔到 也是事實
佢維係要捉外掛都o係官網打得好清楚 用突發性一詞更不是我講 我更加mo講佢o係用突發性問題也維
已經唔駛咩圖 佢自己官網已經打晒證據o係到la
你自已估估下又拉埋o係到話人
睇你回d post 我都覺好攪笑tim 連帶我copy比fd 都覺攪笑
理據薄弱 對字詞理解不清 仲偷換論題
回你post都係出於比你睇番你d post有幾好笑同有幾無聊既姐

[H]andyreon 發表於 15-8-2009 15:17:34

我認為你唔清楚你自己睇野既角度,突發性係要由我地玩家既角度去睇,我亦冇講係時間,我表明左件事係令玩家感受到突發性從而能夠令用外掛玩家冇預備地俾人捉.而且,[仲要預計一星期捉一次就夠ga 我覺得官方有問題lo]你所講既野已經自相矛盾啦,既然你清楚明白到官方係為左密d捉外而緊密地咁(每日一次倒)去維護既,你又點解要發個咁既post來埋怨官方浪費你買月卡玩遊戲既時間呢??

再者,請問你有冇試過去做藥呢?即係使用製作(鍊金術)既系統呢?如果以10lv既人物來講,最快捷既方法就係做下級生命藥/秘藥同埋下級風之秘藥,依3樣藥我敢擔保係每個ser既需求量都好大囉,而且佢要既材料只係需要1p既採集熟練度就可以採倒既野來,方便,快捷,就簡單,放上交易所賣,只要1日內一定清晒(合理市價),我亦都提你一句,我只係想話你知,1日40萬唔係一個問題,請你唔好再度認為我轉移話題

最後,我最想講既野就係,我係你眼中理據薄唔薄弱,理解清唔清楚我都唔了解(我唔係你),但係我講野係都係係正常邏輯上所諗出來既野,亦都唔係全部都一定係假既,我只係一個玩家,唔係官方人員,我只不過係以我立場來講下我既意見,我係覺得你單方面插官方有問題係唔岩,既然以你既標準來睇隻game你唔滿意,你大可以唔玩,我係覺得佢地做得唔差得過其他代理商我先幫官方個面講一講好說話既(爛蘋果定理),而且你話我偷換論題我真係笑左出來^^,事關我答你既(1日賺40唔係問題),都係因為你轉左一個話題做一日之內賺唔倒40萬先,我亦冇諗倒你真係咁著緊係依方面(我都係略略答你),其實到底係邊個轉換論題呢?

今次又回你個post我真係感到自己好無聊,暑假係咁嫁啦~"~

霍仔 發表於 15-8-2009 19:52:20

等我比你睇番你講過d咩la
第1句先"你明唔明咩野叫突發性,如果你唔明既話我講明d俾你聽,即係突擊,突然地去捉外掛,題外話,隻隻game都有人捉外掛嫁啦,侵犯自己公司既利益唔通唔捉咩?"
你一開波第一次下突發性ga定義已經mo打過"mo預計一詞
之後仲回我一句"你都識咩野叫突發性啦,梗係冇預計倒先叫突發性嫁啦"
梗o係ga話做咩第一次下定義又唔講埋? 見到人打jo 要mo預計 先叫突發性 仲馬後炮來一句梗係! 勁

第二句"我認為你唔清楚你自己睇野既角度,突發性係要由我地玩家既角度去睇,我亦冇講係時間"
可惜之前打ga果句係"而我所講既突發性係講你冇預計倒,唔係官網冇預計倒,官網梗係預定好時間先講維護嫁啦,佢唔想俾你知先叫突發性呀ma,唔通話定你知幾時突發性維護咩,咁就唔叫突發性啦"
以上一句好明顯o係到話對官網來說不是突發性是因為官網預定好時間
可惜一直講ga係個問題(外掛) 係唔係突發性 一直都唔係話緊玩家or官網對維ga時間清唔清楚

之後 做水ga問題 1p係拎到
咁下級精靈石呢? 個人去打怪拎? 打怪會升lv wo
上去頻到用300蚊一個買入再用400蚊一枝賣出?
下級藥多人要? 點解我玩過3個角色 2個上26lv 同 21lv 一個上 28lv 唔係去到深淵比人pk都mo用過水?
如果你話再上高要用水ga話 30lv 以上同你o係到用下級水 +310血 仲要等cd? 你都唔用la
300蚊一個下級精靈石 係最低價而且人地1set都賣百百聲
一個水400蚊 仲要大把比e個低ga 你利錢可以有幾多一個? 100蚊一個都mo 要賣幾多個? 4000個?
仲要大把人同你用e個價搶 1日賣晒4000*4~6 ja係要賣晒 16000~24000個 你太睇得起個ser了

仲有如果好似你咁講 o係玩家角度睇係突發性 咁ga係官網佢幾時維都得嫁la
佢只要mo la la打句野同你講話維護 在你角度都可以算突發性
咁佢一日維n次 o係你ga理論下都mo問題嫁la
咁點解d人會由魔獸2 罵到aion? 如果你講到咁合理ga話
由玩家角度去睇真係會笑死好多人

仲有我話你邊樣偷換論題你都未清楚
我係話你我去講外掛多要去捉 是不是突發性問題 你就拿去講突發性是玩家角度有mo預計
你連人地講咩你都未d 真係只會回埋這一次
如果話有不滿就唔好玩 咁e個世界都好多人對好多事不滿
咁點解人地仲會上街抗議 好似你咁講 對香港政府不滿 唔好o係香港住lo

[H]andyreon 發表於 15-8-2009 20:46:10

{梗o係ga話做咩第一次下定義又唔講埋? 見到人打jo 要mo預計 先叫突發性 仲馬後炮來一句梗係! 勁}
同你拖個[突發性]三個字托足幾層樓,唔知係你理解力低定我解釋能力差.請問突擊冇帶冇預計既成份?有俾你預計倒仲會叫做突擊? 你再唔明俾埋字典解釋你睇啦 6. 突擊 , v.i. & t., make surprise attack.

第2,我想解釋你睇突發性係套係我地身上,既然你一直都理解唔倒,我point form俾你睇啦
官網角度:預定好(唔係突發性)時間來鎖外掛
外掛玩家角度:唔知度幾時會突發性維護,準備唔倒轉錢既工序
一直講既問題就係官網點解要突發性維護,我亦都一直講維護期間鎖外掛係主要原因

第3,我唔清楚你既升lv方法,我個人練足5隻人物(拎守護者裝備),由10lv到20lv一直咁越級打怪爆左幾多支水升我自己都唔記得清楚,而且就住所定既限制(人物唔可以過11LV,唔再係1日賺20萬,因為依個亦都係你依家問緊既,我之前講既係1-20lv可以賺20萬),請問你未聽講自殺可以卡等級?
我再提一次,你真係未試過用製作?下級精靈石可以做5隻下級精靈水,3支下級精靈水可以整3支下級生命藥水,計數自己計一下唔該^^而且下級生命藥水只係跳板!!主要係整風之秘藥,深淵/採奧德都用得好凶,所以需求量係有增冇減既

第4,我諗你會更加火當官方咩都唔講就關ser^^

最後,我一直對AION好滿意^^不滿既人好似係你!!我就真係放長雙眼睇你係唔係真係唔回post,事關我真係覺得回你個post好辛苦,用足成分鐘先睇得明你想講d咩,都係用番個句,唔知係我理解力低定係你既解釋能力弱呢?

左從乂唯軒 發表於 16-8-2009 18:43:54

等我比你睇番你講過d咩la
第1句先"你明唔明咩野叫突發性,如果你唔明既話我講明d俾你聽,即係突擊,突然地去捉外掛,題外話,隻隻game都有人捉外掛嫁啦,侵犯自己公司既利益唔通唔捉咩?"
你一開波第一次下突發性ga定義已經 ...
霍仔 發表於 15-8-2009 19:52 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

睇左咁耐真係發覺你有語癌

望兄台讀多幾年書, 唔好靜係掛住打機~"~

理解能力低不在話下, 講野仲要一舊舊, 毫無組織

而且講既野自相矛盾, 仲要理解錯人地講咩..~"~

明明ANDYREON支持隻GAME, 你又要死都話人唔滿意就唔好玩

真係...~"~唉

霍仔 發表於 16-8-2009 18:48:38

睇左咁耐真係發覺你有語癌

理解能力低不在話下, 講野仲要一舊舊, 毫無組織

而且講既野自相矛盾, 仲要理解錯人地講咩..~"~

明明ANDYREON支持隻GAME, 你又要死都話人唔 ...
左從乂唯軒 發表於 16-8-2009 18:43 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

呀哥我mo叫佢唔好玩 係佢叫我唔好玩 唔該睇番邊句係我打邊句係佢打
我引句果d 都係佢打ga
望兄台睇番人地打過d咩, 唔好"靜"係睇一d就插人
你個"靜係"都唔見得你語文好好

左從乂唯軒 發表於 17-8-2009 00:48:43

呀哥我mo叫佢唔好玩 係佢叫我唔好玩 唔該睇番邊句係我打邊句係佢打
我引句果d 都係佢打ga
望兄台睇番人地打過d咩, 唔好"靜"係睇一d就插人
你個"靜係"都唔見得你語文好好 ...
霍仔 發表於 16-8-2009 18:48 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

唔通書面語有"靜係"兩字嗎 =) 而廣東話音,淨同靜 請問有分別嗎? 冇既話請shut up :) thanks

如果你想比語文恐怕你未夠資格

係雞蛋入面挑骨頭仲要挑錯真係可恥可恥

如果腦袋未成熟建議你先去進修一下

要雞蛋挑骨頭請先做好自己本份 =) 如果唔係人地只會係度恥笑你 鄙視你

當然, 你可能唔怕既 :D冇所謂啦反正你比人鄙視係你既事right ;)?

愁。 發表於 17-8-2009 22:40:06

如果係每個星期維護一次既話...係未姐係等於同用外掛既人講...你放心啦...我一個星期先維護一次...係平時你可以用外掛...掛幾耐都冇問題架?      ...如果呢隻GAME唔會突然之間咁話重新開機既話...我諗呢隻GAME會愈尼愈多外掛囉......到時掛掛人都外掛...搶你怪...你會有心玩落去咩....依家隻既間公司都係為緊我地好...在商言商...多外掛...都會令到冇咩人會玩呢隻GAME...所以...對佢都會有D利.........佢係呢隻GAME搵到錢...自然會搞好隻GAME...而且...佢呢隻GAME收錢先岩岩1個月.........有呢D咁既舉動都好正常@@

霍仔 發表於 19-8-2009 00:57:24

原來係mo人識g我o係到講
講多次 我mo話反對佢捉外掛 更mo叫佢唔好捉
我重點係話 咁多其他地方ga板比大家睇到 e隻game捉外掛捉互刷 都要日日捉
咁點解唔明正言順每日都set個時間去維 來得讓人接受 來得合理

一個二個都唔g咩事
一係gat錯人地講ga野 一係連人地立場都未清楚仲要攪錯人地講ga野 將人地講ga就e為係我講
仲好意思o係到串人

左從乂唯軒 發表於 19-8-2009 02:06:24

原來係mo人識g我o係到講
講多次 我mo話反對佢捉外掛 更mo叫佢唔好捉
我重點係話 咁多其他地方ga板比大家睇到 e隻game捉外掛捉互刷 都要日日捉
咁點解唔明正言順每日都set個時間去維 來得讓人接受 來得合理

一個二個 ...
霍仔 發表於 19-8-2009 00:57 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

用腦諗下啦:)

如果佢規定每日維護班外掛就識揀時間用啦唔好維持係小朋友思想喇 ;)

唔突擊維護點會捉到人?

佢有外掛先再突發維護so WHAT? 唔通有外掛唔捉?

唔好傻喇 ;)世事唔係靜係圍繞你而轉

諗法唔好咁天真咁單純喇

如果人人都插你,就好心諗下自己錯D咩啦

仲要係度死雞撐飯蓋  真悲哀~"~
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 個代理係唔係未做過收費online game嫁?