[H]qwqwq 發表於 7-3-2008 11:51:21

[求助]買咩人好...,另+我e+個陣

我想搵d22歲或以下既球員自組玩ml,大家有咩好介紹?咩位都要...,唔該晒^^

我e+個陣:                            卡斯柏舒米高

沙治奧拉莫斯      加雷    agger   德倫特

NURI SAHIN
                     c朗                                          希古恩
                                              美斯

朗尼          賓施馬

後備有:阿古路,大衛施華,拿尼,安達神,a.費迪南,米卡李察士,馬些路,EMANUELSON,AISSATI,LUCAS,VELTHUIZEN

我玩緊第2年,陣式係:4-3-1-2

choykamwing 發表於 8-3-2008 16:32:41

自組唔好玩...屈爆

[H]閃光 發表於 8-3-2008 19:44:50

有d 無金出名但好好升(條line過90) 
熱剌的SB--BALE--一開始D FK好勁
熱剌的AMF--TAARABT--勁好升(PASS波都有7X)
熱剌的CMF--HUDDLESTONE--188CM(防守OK,PASS波7X-8X)
皇馬的CF--SOLDADO--勁好升(2年UP左1X格)能力幾平均
PSV的CB--DA COSTA--190CM 好升之人 之後的SPEED唔差 防守用落幾勁
PSV的CMF--ASSATI--PASS波OK 升得 special能力有4個

choykamwing 發表於 9-3-2008 07:59:59

上面幾個都算出名架啦

[H]Selina 發表於 9-3-2008 10:54:46

TAARABT 呢個係咪泰勒治?未係熱刺之前係邊隊??

[H]閃光 發表於 9-3-2008 16:50:26

原帖由 Selina 於 9-3-2008 10:54 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
TAARABT 呢個係咪泰勒治?未係熱刺之前係邊隊??
唔知   但一開始都18,19 year 係唔係青年軍?

[H]Selina 發表於 10-3-2008 11:17:23

原帖由 閃光 於 9-3-2008 16:50 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

唔知   但一開始都18,19 year 係唔係青年軍?

我都唔係好知,只係睇佢場上踢都幾扭得,應該係後生仔

尺分屹八 發表於 10-3-2008 20:30:24

你個陣打到6-7年 []

[H]qwqwq 發表於 10-3-2008 21:27:12

其實我係想換下個龍,有冇d係22歲或以下既好介紹?

[H]閃光 發表於 11-3-2008 12:06:05

原帖由 qwqwq 於 10-3-2008 21:27 發表 http://www2.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
其實我係想換下個龍,有冇d係22歲或以下既好介紹?
史浩克04的NEUER(德國) 21都有88反應  

頁: [1] 2
查看完整版本: [求助]買咩人好...,另+我e+個陣